Welkom

Onze algemeen directeur Wim Beukers heet je welkom.

Onze missie

Als Allinq staan wij voor continuïteit door het leveren van relevante waarde aan de ontwikkeling van onze klanten, medewerkers, toeleveranciers en de maatschappij. Nu, morgen en daarna.​

​Als specialist in telecominfrastructuur leveren wij meerwaarde door kwaliteit te leveren en een betrouwbare en innovatieve businesspartner te zijn voor telecomnetwerkeigenaren; dit zijn dan ook dé vier kernwaarden van onze organisatie.

Hoe zie je dit terug?
In de lange termijn relaties die we opbouwen met onze klanten. We doen daarbij niet zomaar wat wordt gevraagd. We deken mee, zoeken naar mogelijkheden om onze klant te helpen om zijn ambities waar te maken. Met onze brede expertise doen we dat op alle facetten. Daarmee onderscheiden wij ons want als enige partij leveren wij diensten binnen de hele levenscyclus van een telecomnetwerk. Onze strategie voor de komende jaren is dan ook om niet persé de grootste te worden in ‘telecomland’, maar wel de beste. En daar hebben we jou voor nodig!

Onze cultuur

Onze medewerkers bepalen het succes van de Allinq Group. Samen kunnen we de klus klaren. Onze manier van werken is daarom heel bepalend. Herken jij jezelf al in de Allinq-cultuur?

Deze collega’s voelen de Allinq-vibe, en jij?

Administratie

Klant op 1

We doen een extra stap voor de klant

Administratie

Verspilling op 0

We helpen elkaar steeds beter worden

Administratie

Juiste persoon op de juiste plek

We ontwikkelen onszelf steeds verder

Administratie

Een sterk verandervermogen

We proberen eens iets anders

Onze werkvelden

Input volgt…

Quiz