Wat doet een uitvoerder?

Een uitvoerder bij Allinq heeft als belangrijkste taak het organiseren, coördineren en bewaken van de uitvoering van projecten. Dit omvat het aansturen van medewerkers, onderaannemers en leveranciers, het bewaken van de planning en het zorgen voor een veilige en efficiënte uitvoering van de werkzaamheden. De uitvoerder fungeert als schakel tussen de opdrachtgever, projectleider en het uitvoeringsteam. Een zeer uitgebreide en uitdagende functie dus!

Wat zijn de taken van een uitvoerder?

Als uitvoerder zijn dit onder andere jouw taken:

 1. Het opstellen en bewaken van de projectplanning.
 2. Het aansturen, begeleiden en motiveren van het uitvoeringsteam.
 3. Het bewaken van de kwaliteit en veiligheid op de werkvloer.
 4. Het onderhouden van contacten met opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers.
 5. Het rapporteren van de voortgang aan de projectleider.

Welke opleiding heb je nodig om uitvoerder te worden?

Voor de functie van uitvoerder bij Allinq wordt doorgaans een technische opleiding op MBO-niveau gevraagd. Dit kan zijn in de richting van elektrotechniek, bouwkunde, werktuigbouwkunde of civiele techniek. Daarnaast vinden wij bij Allinq relevante werkervaring in de branche ook erg belangrijk.

Welke vaardigheden en kwaliteiten heb je nodig als uitvoerder?

Om succesvol te zijn als uitvoerder bij Allinq zien we graag de volgende vaardigheden en kwaliteiten:

 • Leiderschap en het vermogen om een team aan te sturen en te motiveren.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Probleemoplossend vermogen en besluitvaardigheid.
 • Organisatorische vaardigheden en de capaciteit om overzicht te behouden.
 • Technisch inzicht en kennis van de branche.
 • Stressbestendigheid en flexibiliteit.

Tik jij alle boxjes af? Mooi! Dan verwelkomen we je graag bij Allinq. Moet je bepaalde vaardigheden nog ontwikkelen? We bespreken graag de mogelijkheden.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden als uitvoerder?

Als uitvoerder bij Allinq zijn er verschillende mogelijkheden voor doorgroei en ontwikkeling. Zo kan je doorgroeien naar de functie van projectleider, waarbij je verantwoordelijk wordt voor de algehele coördinatie en aansturing van projecten. Daarnaast zijn er mogelijkheden om je te specialiseren binnen een bepaald vakgebied of door te groeien naar een hogere managementpositie, waarbij je verantwoordelijk wordt voor het aansturen van meerdere projecten of teams.

Waar werk je als uitvoerder?

Je bent als uitvoerder aan het werk op verschillende projectlocaties. Dit kan variëren van bouwplaatsen, installatie locaties tot kantoren. Je werkt nauw samen met je team, onderaannemers en leveranciers. Ook heb je regelmatig contact met opdrachtgevers en andere stakeholders.

Wat verdient een uitvoerder?

Een uitvoerder verdient tussen de € 2.800 en € 4.000 per maand, op basis van een fulltime werkweek, afhankelijk van je ervaringsniveau, opleidingsachtergrond en verantwoordelijkheden. Omdat je veel onderweg bent zit hier in veel gevallen ook een auto van de zaak bij.