Vakmanschap en innovatie

Elke dag weer adviseren wij onze klanten vanuit onze kennis, vakmanschap en ervaring. Wij denken graag met ze mee in oplossingen. En dat wordt gewaardeerd! Onze klanten zien ons niet meer alleen als aannemer, maar als partner. Ze weten dat ze op ons kunnen bouwen, en dat we altijd net dat beetje extra geven.

Bij Allinq vinden wij dat het altijd beter, efficiënter en duurzamer kan. Innovatie staat hier hoog in het vaandel. We zijn constant in ontwikkeling en blijven onze standaard verhogen. Dat is ook nodig, want onze ambities zijn groot! Wij willen over 60 jaar nog steeds bestaan. Niet als de grootste of met de meeste omzet, maar als een stabiel bedrijf dat voorbereid is op de toekomst.

Allinq heeft oog voor jou en de maatschappij

Jij bepaalt het succes van Allinq. Wij zijn nergens zonder onze medewerkers, vandaar dat we goed voor ze zorgen. We hebben oog voor onze medewerkers, investeren in hun ontwikkeling, en er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Houd je conditie op pijl door mee te doen met onze wekelijkse spinninglessen, en feest met ons mee tijdens verschillende feestelijke activiteiten.

Spinning bij Allinq

Maar we zorgen niet alleen voor onze medewerkers, we dragen ook ons steentje bij aan de maatschappij. Dat vinden wij niet meer dan vanzelfsprekend. Bij al onze activiteiten houden we rekening met het milieu en de wereld om ons heen. We helpen mensen graag verder, daarom wordt een deel van onze winst door Stichting Wees een Kans gebruikt om goede doelen in Afrika te steunen. Sinds 2008 is deze stichting eigenaar van Allinq. Ook steunen wij het Jeugdfonds Sport & Cultuur, omdat we sporten voor de jeugd belangrijk vinden. Het houdt ze gezond, en ze kunnen zich verbinden met anderen, wat weer goed is voor hun sociale leven. En zelfs de kinderen van Allinq’ers profiteren van onze toekomstgerichte visie. Heb je studerende kinderen? Dan kunnen ze een maandelijkse toelage ontvangen voor hun mbo-, hbo- of wo-opleiding via Educatie4all!

Allinq zijn we samen

We delen onze expertise, ervaring en ideeën, zodat we ons als organisatie verder kunnen ontwikkelen. We dagen elkaar elke dag uit om onze klanten positief te verrassen. Zo zetten we de klant op 1. En we stimuleren elkaar om eens iets anders te proberen. Dat maakt Allinq tot een dynamische omgeving vol groeikansen.

Wil jij ook verder groeien met en bij ons? Wij hebben verschillende vacatures!